Červen 2017

Počasí je nepřetržitě celoplanetárně řízeno

28. června 2017 v 17:50 REPTILO ILUMI AGENDA

POČASÍ JE NEPŘETRŽITĚ CELOPLANETÁRNĚ ŘÍZENO





Příroda neumí vytvářet v oblačnosti pravé úhly!



Pravý úhel a chemtrailsové čáry

Počasí je nepřetržitě celoplanetárně řízeno
Kdo ovládá počasí, ovládá svět.

Nedá mi to a asi zase občas připomenu něco ohledně umělého počasí, i když už se budu víceméně jen opakovat - veškeré (mnou) pozorovatelné působení modifikačních technologií už zde na blogu bylo mnohokrát popsáno (viz tagy pod článkem Počasí, Bouřky, Radary, atd. atd.).

Ten jev je čím dál znatelnější, a vzniká naděje, že si ho lidé konečně povšimnou.

očasí se v současnosti chová tak abnormálně, že i v diskusích pod články českých předpovídačů počasí v mainstreamových médiích se občas objevují rozumné čtenářské příspěvky konstatující, že to nemůže být jinak, než že počasí je zřejmě řízeno uměle.

Samozřejmě že tomu tak je, a jako už mnohokrát na tomto blogu, opět připomínám, že veškeré počasí na celé planetě je nepřetržitě, 24/7, uměle řízeno, a to tak, aby to vyhovovalo záměrům (vojenským, obchodním, politickým, mocenským, majetkovým atd.) jeho "majitelů", a tyto záměry jsou bohužel naplňovány pomocí ničivých meteorologických jevů.

Umělé počasí máme tak blízko a tak evidentně před očima, že jeho projevy málokdo dokáže vnímat (typická příslovečná tma pod svícnem). I pokud někdo zdravým rozumem vnímá abnormality počasí (většinou to vnímají dříve narození), i pak je pro něj obvykle obtížný další krok - připustit, že se jedná o záměrné a svévolné jednání vlády/systému/vojenskoprůmyslového komplexu(hlubokého státu/prostě těch, co chtějí mít obyčejné lidi pod kontrolou.

Myšlenka, že počasí je možno řídit, je jako příslovečný "slon v místnosti"; je to masmediální tabu, o němž není dovoleno diskutovat. Ti, co na toto téma chtějí upozornit v alternativních médiích, jsou označováni (nově!) za šiřitele "fake news" ("falešných zpráv"), což je nový výraz nahrazující bývalé, nyní zastaralé "konspirační teorie/teoretiky".

Masmédia udržují falešnou představu, že řízení počasí není možné či je to hudba daleké budoucnosti (a to stále i s trapnou pomocí obehraného vtipu, že to jenom komunisti v Rusku chtěli poručit větru dešti, a že to jenom v Rusku a v Číně střílejí do mraků, aby měli hezké počasí na vojenské přehlídce). I když existuje a je na internetu volně přístupná databáze patentů na řízení počasí obsahující desítky položek, a v tomto oboru existují komerční firmy provádějící modifikace počasí, není v zájmu ovladatelů světa o tomto hovořit.

Všechny ty očividné každodenní zvláštnosti v počasí jsou oficiálně/mediálně sváděny na různé neurčitě zjistitelné jevy, jako je globální oteplování, klimatické změny apod., a hledá se pro ně řešení, které bude spočívat/již spočívá v tom, že vznikne/již existuje klimatický průmysl, který bude vydělávat/již vydělává na ochraně lidstva před klimatem/počasím, přičemž sám bude/je příčinou klimatického rozvratu, který způsobil sprejováním chemtrails a umělým elektromagnetickým řízením koloběhu vody na planetě. Podobně jako existuje rakovinný průmysl a vakcinační průmysl, které vydělávají na tom, že lidstvu vnucují řešení problému, který samy způsobují a živí.

Ne že by se klima na planetě přirozeně nevyvíjelo, a to i směrem k oteplování, ale to, co předvádí počasí/klima na Zemi v současnosti , je z převážné části celoplanetární klimateroristický chaos vzniklý nepřetržitými zásahy "majitelů počasí", neboli "geoinženýrů", (pro které bych rád zavedl označní "klimateroristé"), kteří s pomocí obrovských technologií a obrovského množství energie do něj nepřetržitě a bez vědomí veřejnosti zasahují.

Nejočividnější součástí celoplanetárního systému počasí jsou ony známé "chemtrails", neboli právně kulantněji takzvané "přetrvávající letecké stopy", jejichž cílem je nasytit atmosféru (ba až stratosféru) vodivými částicemi tak, aby byla ovladatelná pomocí elektromagnetického záření. To dodávají pozemské i satelitní radary a různá extrémně výkonná zařízení na ohřivání/ionizaci atmosféry, kterým pro zjednodušení říkáme haarpová zařízení (podle nejznámějšího HAARPu na Aljašce) a kterých je po planetě rozmístěno slušné množství.

Mediální "předpovědi počasí" nejsou žádné předpovědi, nýbrž plány výrobců počasí, které jsou zveřejňovány pomocí "počítačových modelů" čili geoinženýrských scénářů; ty pak mediální předpovídači více či méně podrobně papouškují/popisují. Nemůžeme se divit, že tyto scénáře se mění z hodiny na hodinu, protože i když geoinženýři řídí počasí s velkou přesností, pohyb vzduchových mas nemohou mít 100% pod kontrolou, Pokud se vytvoří více či méně náhodně meteorologická situace příznivá pro výrobu ničivých jevů, je okamžitě využita, čili operativně je změněn scénář.

V ranním vysílání ČB Ro právě slyším meteopředpovídače z oficiálního státního meteoústavu, informujícího o dnešním počasí tím způsobem, že snaživě a otrocky papouškuje/popisuje jeden z mnoha existujících "počítačových modelů počasí" (ten, co má přidělený?) (přičemž se tváří, jako by tu předpověď sám vymyslel a vytvořil), a to včetně různých detailů, které lze snad vyčíst jen z věštecké koule, nebo z počítačového modelu). Chápu že zpovídající redaktor ranního vysílání musí vyplnit daný vysílací čas, takže donutí meteověštce probírat i ty podrobnosti, které ten při dalším vstupu za půl hodiny zavěští úplně jinak.

Komentář k předpovědi počasí na včera (22. 6. 2017):

Česko spolu s většinou Evropy je v těchto dnech/týdnech/možná měsících v režimu sucha/vysoušení, což znamená, že klimateroristé řídí proudění vzduchových mas tak, aby nad Evropou udržovali vzduchovou masu vysoké teploty z jihu, a brání spontánnímu vytváření oblačné pokrývky - clony. (Mraky se už dávno nedělají samy od sebe, ale jenom na elektromagnetický pokyn klimateroristů).

Režim udržování sucha v Evropě a srážek na příděl/za úplatu umožnňuje supervědcům - geoinženýrům (z CERNu?) například:

naplňovat cíle vědecké - třeba experimentovat s tím, nakolik uměle vytvořená chemtrailsová oblačná clona (určité síly, určitého složení, v určité výšce) udrží určitou teplotu v určité oblasti, jaké jsou účinky extrémního UV záření při jasné obloze a ozonové díře, vliv sucha na lidi, rostlinstvo, úrodu ... atd. atd.

naplňovati cíle destruktivní - psychooperace spojená s vytvořením extrémní tepelné zátěže pro obyvatele Evropy, s čímž souvisí strach o vodu, o úrodu, atd., )

získávat finanční prostředky na další provoz geoinženýrských systémů
atd.

Dopolední předpovědi (=scénář klimateroristů) na včerejšek zněly původně tak, že Českem přejde odpoledne mírná studená fronta, která se skoro ani neprojeví. Náhle pak přišlo varování před extrémními bouřkami postupujícími z Německa... To proto, že nad Dánskem/Německem se zřejmě momentálně vytvořila situace (asi vzájemné překrytí vzduchových mas velmi odlišné teploty) mimořádně příznivá k výrobě ničivých bouřek, a byla okamžitě využita k "nastříknutí" bouřkových oblaků (tzv. "bouřkových koláčů", jak jim říkám), současně na více lokalitách, pěkně v řadě a do čtverce, v noci typicky ožehnuty tzv. "zlatým třeskem". Radary (zejména české) se činily, vytvářely haarpové kruhy a rozpoutávaly/intenzifikovaly srážky.
Myslím, že se klimoušům s tímto celkem zadařilo. Škody v Německu prý byly citelné, i u nás se média předhánějí v pokřiku, kolik stromů kde popadalo...neb škody a neštěstí jsou pro ně živnou půdou ....

Takže, včerejšími bouřkami klimateroristé opět naplnili některé své cíle vědecké i destruktivní, a ve vysoušení Evropy budou zřejmě dále pokračovat po několik dní/týdnů/měsíců.

(V komentářích Novinek to za neschopnost předpovědi schytala ponejvíce neblaze proslulá meteověštkyně Honsová. Jenže ta za nic nemůže. Všichni mediální předpovídači počasí bez výjimky patří též do systému řízení počasí, a dostávají do ruky hotový scénář, který mají pouze přečíst, a víc nic udělat nemohou. K té práci jsou samozřejmě vybíráni takoví, které ani nenapadne o scénářích pochybovat, i když vystudovali meteorologii a měli by vědět, co je v přirozeném počasí možné a nemožné...., což v případě Honsové určitě nehrozí ... jenže i ta meteostudia jsou určitě pod patronátem klimateroristů...)

Malá bibliografie k tématu:

No Natural Weather. Introduction to Geoingeneering (e-book).
Frankenskies: Nový dokumentární film o geoinženýrství.
Dane Wigington: Geoengineering Watch (web).
Chemtrails, HAARP and the Full Spectrum dominance of Planet Earth. (e-book)
Chemtrails Exposed: A New Manhattan project (e-book).



SOUVISEJÍCÍ:



Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/
pocasi-je-nepretrzite-celoplanetarne-rizeno
Děkuji za pochopení.



Kadidlový olej a jeho účinky

28. června 2017 v 12:11 ZDRAVÍ I ALTERNATIVNĚ

KADIDLOVÝ OLEJ A JEHO ÚČINKY




Váš onkológ vám nikdy nepovie o tejto látke, čo predchádza i lieči rakovinu

Esenciálne éterické oleje sú extrémne silné látky. Aromaterapia vám dokáže pomôcť vyliečiť takmer každé ochorenie. Tieto oleje pomáhajú aj pri tak ťažkých ochoreniach, ako sú rôzne druhy rakoviny. Mnoho ľudí ich tiež používa na odbúranie stresu a nervozity.

Medzi esenciálnymi olejmi však existuje jeden, ktorý priamo ovplyvňuje rakovinové bunky tým, že zastavuje ich rast a dokonca spúšťa v nich apoptózu (programový smrť poškodenej bunky).

Ide kadidlový éterický olej1, ktorý sa získava z kôry a živice stromu kadidlovníka (Boswellia serrata).

Zvyšky tohto oleja boli nájdené dokonca na pozostatkoch a artefaktoch kultúr zo starovekého Egypta a tiež zo stredovekej Európy.

Zdravotné účinky kadidlového oleja

Ak ste prekvapení silou tohto liečivého oleja, tak je to vďaka jeho širokým zdravotným účinkom.

Kadidlový olej je:
silne protizápalový
sťahujúci (na pokožku a tkanivá)
antiseptický
dezinfekčný
odhlieňujúci
diuretický (odvodňujúci)

Výskum a rakovinové terapie s kadidlovým olejom

Aplikácia kadidlového oleja sa považuje za najsilnejšiu prírodnú protirakovinovú terapiu.

Posledné výskumy uvádzajú, že je efektívny pri liečbe nasledovných druhov rakovín: mozgu, prsníka, hrubého čreva, pankreasu, prostaty a žalúdka.

Podľa Dr. Hsueh-Kung Lina, profesora na Katedre urológie pri Univerzite v Oklahome, má kadidlový olej niekoľko úžasných vlastností:

1. Spúšťa v rakovinových bunkách apoptózu. Ukázali to pokusy na bunkách rakoviny prsníka, ktoré takto zneškodnil, pričom zdravé bunky nechal nedotknuté.
2. Znižuje chybné signály vysielané bunkami.
3. Reguluje bunkové cykly, ktoré spúšťajú rozvoj rakoviny.
4. Spomaľuje rast, rozmnožovanie a rozvoj rakovinových buniek. Vplýva dokonca aj na pokročilé štádia rakoviny.

Ďalší výskum potvrdzujúci protirakovinové účinky kadidlového oleja

Výskumníci z Medicínskeho centra na Baylorovej univerzite v Dallase zistili, že kadidlový olej ničí rakovinové bunky pomocou aktivácie génov podporujúcich hojivé procesy.

Veria, že táto schopnosť kadidlového oleja robí z neho výborný prostriedok nielen pre prevenciu, ale aj liečbu onkologických ochorení.

Podľa štúdie z roku 2011, je tento olej bezpečnejší než klasická konvenčná liečba.

Konkrétne sa ukázalo, že znižuje opuchy o viac než 75% a to až u 60% pacientov, ktorí sa zúčastnili tejto štúdie.

Imunológ Mahmoud Suhail vysvetľuje, že kadidlový olej preukazuje schopnosť ovládať náš DNA kód a dodáva: "Rakovina sa začína vtedy, keď sa naruší integrita DNA kódu v bunkových jadrách.

Ukazuje za, že kadidlový olej má schopnosť naprávať poškodené gény. Akoby hovoril bunke, aká má byť správna DNA.
Ak oprava nie je možná, potom oddelí jadro od bunky (cytoplasmy), čím ho uzavrie a následne aktivuje v bunke procesy vedúce k jej samodeštrukcii."

Vyzerá to, ako priam dokonalý liek na rakovinu.

Kde kúpiť kadidlový olej

Kadidlový éterický olej je možné zohnať v predajniach venovaných aromaterapii alebo v obchodoch so zdravou výživou.
Užíva sa vždy len po kvapkách, zvyčajne riedený s iným nosným olejom (olivový a podobne).

Ďalšou možnosťou je užívanie doplnkov stravy s výťažkami z kadidlovníka v kapsuliach. Tie kúpite na Slovensku napríklad TU https://www.prezdravie.sk/boswellia-serrata-epigemic-90-kapsli.html a v Česku TU https://www.prozdravi.cz/boswellia-serrata-epigemic-90-kapsli.html.

Dodržujte dávkovanie uvedené na obale, prípadne sa poraďte s vaším lekárom prístupným alternatívnej medicíne, ako dávkovanie upraviť pre vaše individuálne potreby.

Zdroj:
https://domacaliecba.sk/vas-onkolog-vam-nikdy-nepovie-o-tejto-latke-co-predchadza-i-lieci-rakovinu/


Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/
kadidlovy-olej-a-jeho-ucinky
Děkuji za pochopení.


Vláda USA přiznala, že konopí zabíjí rakovinu

26. června 2017 v 18:16 ZDRAVÍ I ALTERNATIVNĚ

KONOPÍ ZABÍJÍ RAKOVINU




Vláda USA konečně přiznala, že konopí skutečně zabíjí rakovinu

Zdá se, že fakt o tom, že konopí úspěšně zabíjí rakovinné buňky, již více není žádnou konspiračních teorií. Od teď tuto rostlinku můžeme oficiálně považovat za uznanou prevenci a léčbu na rakovinu.

Podle Amy Willisové věnující se poradenství v oblasti rakoviny, vláda USA právě přidala informace o používání konopí a kanabinoidů (účinných látek v konopí) na své oficiální webové stránky.

Jak uvádí:
"Národní institut zdraví, který je součástí amerického ministerstva zdravotnictví, v současnosti již uvádí, že kanabinoidy jsou užitečné při léčbě rakoviny a vedlejších účincích onkologické léčby.

Užívat konopí lze jak ve formě inhalace, tak v pečených produktech, pitím čaje nebo postříkáním si výtažků pod jazyk. "
Stránka amerického Národního institutu zdraví (NHI) dále uvádí seznam zdravotních účinků konopí.

Jde zejména o následující:

zmírňování stresu
úleva od bolestí
potlačování zánětů
antivirální účinky
snižování úzkosti
protirakovinné účinky
uvolňování svalových křečí u roztroušené sklerózy
a mnohé další

Kromě toho, stránka uvádí laboratorní testy, které zjistily, že konopí úspěšně ničí mnohé typy rakoviny.

Tak, jak konopí doporučovalo několik vědeckých studií již v minulosti, letos už i Národní institut pro zneužívání drog aktualizoval své publikace.

Uvádí v nich, že konopí zmenšuje nádory zabíjením rakovinových buněk.

Takže teď, když už i vláda USA oficiálně přiznává protirakovinné účinky konopí, změní svůj postoj k této bylině i další vlády ve světě, včetně té české?

Konopí je neskutečně prospěšná rostlina. Nemá žádné vedlejší účinky a efektivně léčí mnohé vážné zdravotní problémy, včetně rakoviny.

Je proto naší povinností bojovat za mnoh trpících pacientů, kterým mohou terapie založené na konopí výrazně pomoci v léčbě.

Zdroj:
http://prirodajelek.cz/vlada-usa-konecne-priznala-ze-konopi-skutecne-zabiji-rakovinu/2016/10/24/2/




S konopím proti suché pleti i proti akné!

Konopí je jedna z nejstarších hospodářských rostlin, která se využívá už celá staletí. Z konopí vznikaly textilie, látky nebo lana. Ze semen se vyráběl lisováním konopný olej, který našel uplatnění v potravinářství i jako kosmetický prostředek. Lidové léčitelství zase konopí využívalo pro jeho tlumivé účinky jako lék proti bolesti a proti mnoha dalším onemocněním. Díky tomu se stalo konopí nenahraditelnou rostlinou pro domácí využití. V 19. století začalo být konopí využíváno farmaceutickými společnostmi, které vyráběly konopné extrakty, tinktury a pastilky pro domácí použití. Až později se se začalo konopí ve velké míře používat spíše jako lehká droga a brzy získalo velkou popularitu díky svým omamným účinkům. Během americké prohibice například právě kouření konopí představovalo velmi oblíbenou náhražku alkoholu.

Pro své omamné účinky je v dnešní době pěstování konopí zakázáno a penalizováno. To však neplatí pro tzv. technické neboli seté konopí, které bylo vyšlechtěno tak, aby konečná rostlinka postrádala onu typickou vlastnost - své omamné účinky. Díky tomu je pěstování technického konopí možné i v dnešní době, seté konopí se využívá v medicíně, v potravinářství, v kosmetice, ale také třeba ve stavitelství. Konopná semínka jsou velmi oblíbená pro své vysoce výživné schopnosti, oblečení z konopí je stále populárnější a čistý konopný olej je zase vyhledávanou surovinou pro výrobu kosmetiky.

Složení konopného oleje

Konopný olej má zelenou barvu a jeho chuť je podobná oříškové, ovšem má mírně nahořklou pachuť. Za studena lisovaný konopný olej má mnoho významných živin a je vhodný pro konzumaci i jako olej pro péči o pleť a pokožku celého těla. Obsahuje totiž velké množství esenciálních mastných kyselin, mezi hlavní patří kyselina linolová a linolenová. Olej dále obsahuje vitaminy A, B1, B2, B6, C a E, fytosteroly, chlorofyl a lecitin.

Díky svému složení má konopný olej také výrazné antioxidační účinky, a působí tak proti předčasnému stárnutí pokožky. Konopný olej je vhodný pro všechny typy pleti, pro velmi suchou i přecitlivělou, stejně tak i pro mastnější a problematickou. Konopí působí protizánětlivě, uklidňuje a napomáhá k normalizaci pleti. Konopný olej obsahuje ceramidy, tedy tuky, které napomáhají správné hydrataci pleti. Kosmetika obsahující konopný olej je velmi dobře snášena i citlivou pletí, je vhodná pro malé děti, těhotné i kojící ženy nebo pro přecitlivělou pleť.

Olej je dokonale výživný a skvěle funguje i jako ochranná bariéra pleti. Má silné protizánětlivé, antibakteriální, antialergické a regenerační schopnosti. Skvěle poslouží při léčbě kožních onemocnění, má pozitivní účinky na dermatitidu, atopický ekzém, akné, opary nebo lupy ve vlasech. Konopný olej má uklidňující a zvláčňující účinky, chrání pokožku před popraskáním a vysoušením, slouží jako ochranná bariéra, a předchází tak i poškození pokožky nepříznivým vnějším prostředím.

Využití konopného oleje v kosmetice

Jako čistý olej. Pokud máte doma lahvičku konopného oleje, využijete ho jak v kuchyni, tak i při péči o pleť. Konopným olejem můžete nahradit svůj běžný pleťový krém, stačí jenom olej nanést na čistou a jemně navlhčenou pokožku. Po vstřebání je pleť skvěle hydratovaná a vyživená. Konopný olej můžete použít i jako přísadu do koupele, zklidní citlivou pokožku celého těla a působí například i proti ekzémům nebo dalším problémům pokožky. Čistý konopný olej je šetrný a je vhodný i pro pokožku velmi malých dětí. Působí protizánětlivě a je velmi účinný i na aknózní a jinak problematickou pokožku.

Jako součást běžné kosmetiky. Konopný olej se přidává do pleťových nebo tělových krémů, do sprchových i masážních olejů nebo balzámů na rty. Konopný olej můžeme najít jako jednu ze složek i v několika výrobcích Saloos. Například univerzální konopný balzám je hutný krém, který se hodí jako extra výživná péče pro suchou a starší pleť. Poslouží jako ochrana proti zimě a mrazu nebo jako speciální péče pro suchá místa na těle. Krémy obsahující konopný olej pleť hydratují, omlazují, vyhlazují a navíc působí i proti kožním problémů jako je akné nebo ekzém.

V šamponu nebo kondicionéru. Konopný olej je velmi vhodný i pro péči o vlasy, především vlasovou pokožku. Konopný olej působí proti lupům a zklidňuje citlivou a namáhanou pokožku hlavy. Díky tomu posiluje vlasové kořínky a přispívá ke krásným vlasům. Konopný olej najdete například v šamponu Regenerace konopím od I+M Naturkosmetik, který je určený pro suché a poškozené vlasy. Díky obsahu konopného oleje šampon při použití zaceluje a regeneruje namáhané vlasy, uhlazuje je a navrací jim lesk.

6 důvodů, proč si pořídit konopný olej

1. Působí na akné a další kožní potíže, jako jsou ekzémy nebo dermatitida. Konopný olej zlepšuje a normalizuje stav pokožky, přispívá k její regeneraci a posiluje.

2. Zlepšuje normální funkce kůže. Konopný olej je vhodný pro péči o mastnou, ale i o velmi suchou pleť. Navíc má antibakteriální a protizánětlivé účinky.

3. Omlazuje a působí i proti vráskám. Zlepšuje pružnost pokožky a přispívá k buněčné obnově. Navíc obsahuje antioxidanty, a předchází tak i předčasnému stárnutí pokožky.

4. Je vhodný na celulitidu. Pravidelné masírování konopným olejem zlepšuje celkový tonus pokožky a přispívá k její větší elasticitě i pevnosti.

5. Je vhodný po opalování. Podporuje totiž regeneraci a navíc i velmi účinně hydratuje, zklidňuje podrážděnou a vyživuje namáhanou opálenou pokožku.

6. Je skvělý i pro muže, například zmírňuje alergické reakce kůže nebo zarudnutí a podráždění po holení.

Posvačte konopná semínka!

Konopný olej působí pozitivně na naši pokožku nejen při kosmetickém použití. I jeho konzumace a použití ve studené kuchyni přináší mnohá pozitiva. Za studena lisovaný konopný olej je vhodný především pro použití ve studené kuchyni a pro dochucení salátů nebo hotového jídla. Má velmi unikátní výživové vlastnosti, které prospívají kráse pleti, posilují ji zevnitř a předchází předčasnému stárnutí.

Stejně tak i konzumace konopných semínek je velmi vhodná pro celkové zdraví. Semínka z konopí podporují trávení, zabraňují plynatosti a navíc díky vysokému obsahu mastných kyselin posilují pokožku zevnitř a blahodárně působí na její zdraví. Konopná semínka i konopný olej využijete především ve studené kuchyni, k dochucení salátů nebo pomazánek. Zkuste si konopnými semínky posypat chleba nebo je přidejte do svého ranního müsli. Skvěle chutnají i s těstovinami a například pestem. Konopná semínka navíc můžete nechat i naklíčit a připravit z nich třeba skvělou a zdravou pomazánku.




Zdroj:
https://magazin.biooo.cz/prirodni-kosmetika/pece-o-pokozku/s-konopim-proti-suche-pleti-i-proti-akne/posvacte-konopna-seminka/?

LISTY konopí obsahují velké množství chlorofylu.
Můžete je odšťavnit nebo přidávat do salátu a tím si zajistit dostatečný přísun minerálů a aminokyselin.
Výborná je kombinace čerstvé šťávy z konopných listů, jablíček a konopných semínek.
SEMENA obsahují dokonalý poměr omega 3 a 6 mastných kyselin.
Omega 9 mastné kyseliny- kyselina gama linolenová a olejová mají silné protizánětlivé účinky. Jejich schopnost je velmi cenná při léčení chronických nemocí jejichž pravou příčinou jsou záněty.

Konopná semínka jsou stvořená z asi 25% jednoduchými proteiny, 31% tuky a 34% uhlohydráty.
Obsahují 20 aminokyselin včetně 8 esenciálních, které si lidské tělo v běžných podmínkách neumí syntetizovat. Což samozřejmě neplatí pro lidi, kteří mají dokonale naladěný systém těla anebo jsou již breathariáni. V tomto případě si tělo vytvoří vše potřebné samo bez potřeby příjmu hmotné stravy.


Semínka obsahují také chlorofyl a lecitin. Mají vysoký obsah vitamínu A, B,B1,B2,B3, B6, C, E, PP a F.

Jsou bohaté na minerály a to zejména na: HOŘČÍK, ŽELEZO, FOSFOR, DRASLÍK, VÁPNÍK, ZINEK, JÓD, CHROM, STŘÍBRO, LITHIUM,DRASLÍK, SÍRU a další…
Semínka neobsahují LEPEK a proto jsou vhodnou potravinou pro lidi trpících celiakií.

Obsažené vitamíny skupiny B jsou nezbytné pro bezchybné fungování nervové soustavy, odstraňují únavu a regenerují všechny tkáně což nejrychleji poznáte na stavu vlasů a pokožky.
KONOPNÉ SEMÍNKO je ideální potravou pro aktivní sportovce.
Pokud se snažíte nabrat svalovou hmotu a jíte potraviny bohaté na bílkoviny, pak musíte pro udržení rovnováhy v organismu nezbytně zvýšit příjem B6., který je hodnotně zastoupen právě v konopném semínku.
Současně s tím je obsažený hořčík výborným pomocníkem k eliminaci svalových křečí.

KONOPNÉ SEMÍNKO OBSAHUJE ZCELA KOMPLETNÍ BÍLKOVINU!


Je tedy nejdokonalejší náhradou masa, které bychom museli jíst v syrovém stavu proto, abychom z něj získali ty živiny, které má údajně obsahovat.
Upečené a jinak tepelně zpracované maso již tyto údajné živiny neobsahuje nebo jsou již v pozměněné, nestravitelné struktuře.

KONOPNÁ SEMÍNKA velmi silně podporují IMUNITNÍ SYSTÉM našeho organismu. A to hlavně díky látce nazývané Globulin, který zajišťuje mnoho enzymatických reakcí přímo v krevní plasmě. Chrání tedy tělo před útoky cizích organismů, pomáhá též vytvářet protilátky.

Globuliny např. Gamma globukiny (imunoglobuliny) jsou naprosto nepostradatelné k udržení imunitního systému . Schopnost našeho těla uzdravit se závisí totiž na tom, jak rychle dokáže tvořit protilátky.
Nejlepším způsobem, jak zajistit tělu dostatek materiálu k tvorbě globulínů, je jíst potraviny s vysokým obsahem globulinových proteinů.

V konopném semínku je více než 6O% bílkovin ve formě globulinového edistinu.
Stejně tak konopí obsahuje albumin, který vyživuje rostlinu před tím, než je schopná spustit proces fotosyntézy (albumin dodává např. embryu kuřete enzymy potřebné pro jeho vývoj).

LÉČEBNÉ ÚČINKY KONOPNÉHO SEMÍNKA:
- reguluje cholesterol
- léčí záněty a s nimi spojené chronické nemoci (velmi široká škála nemocí např. artritida, roztroušená skleróza, Alzheimer, různé degenerace, nemoci srdce, atd)
- premenstruační syndrom
- posiluje imunitní systém a je velkou pomocí pro lidí trpící rakovinou, kardiovaskulárními nemocemi, zakrněním žláz, problémy s ledvinami, kůží, vlasy, nehty
- léčí akné, AIDS, rakovinu- troufám si tvrdit, že např. každodenní pití čerstvého konopného mléka nejenom že člověka s rakovinou dokonale vyživí ale i uzdraví, pokud nebude mít ve svém jídelníčku ani špetku ničeho jiného (hlavně vařeného)
- omlazuje pleť a vlasy, brání vysoušení a šupinatění pokožky včetně lámání vlasů
- dodává velké množství energie a podporuje růst svalové hmoty ve spojitosti s cvičením
- je výbornou prevencí před onemocněním astmatem, artritidou a vředy


Živiny z konopného semínka udržují správnou funkci důležitých systémů v našem organismu: příjem potravy, trávení a vyměšování, rozmnožování, regulace a ochrana nervového systému, skeleto - muskulární, endokrinní a kardiovaskulární funkce, spalování tuků a cukrů, imunita.

JAK KONOPNÉ SEMÍNKO JÍST?

Buď namočené a naklíčené vsypané rovnou do salátu či jiných jídel.
Dále se prodává oloupané konopné semínko a lze ho jíst bez namáčení.
Část živin z konopného semínka se může konzumovat v podobě KONOPNÉHO OLEJE, který má také velmi silné léčivé účinky. Musí se ale konzumovat co nejčerstvější, jelikož rychle oxiduje. Je to ale koncentrovaná potravina která může při dlouhodobém užívání tělo vyvést z rovnováhy.

NEJDOKONALEJŠÍ FORMOU jak získat živiny z konopného semínka je KONOPNÉ MLÉKO.

RECEPT:
Pytlík konopného semínka namočte alespoň na 24 hod.
Nejlepší je ale počkat, až některá semínka prasknou a objeví se jejich malé klíčky.
To trvá 1 a půl dne až 2-3 dny. V teplých dnech ale stačí i sotva 24 hodin.
Pokud budete semínka máčet déle než 24 hodin, pak doporučuji misku se semínky ve vodě vložit po 24 hodinách do ledničky.
Nezapomeňte alespoň 2x za den vyměnit namáčecí vodu za čistou.


Když jsou semínka dostatečně namočená, vodu slijte, semínka propláchněte a vložte do mixovací nádoby. Vlijte vodu a tyčovým mixérem semínka důkladně rozmixujte.
Poté vezměte jemné sítko nebo látku, přes kterou mléko přecedíte.
Já používám nejdříve jemnější větší sítko, přes které přecedím tu nejhrubší hmotu.
Pak vezmu nejjemnější čajové sítko a kapalinu přecedím ještě jednou- tím se mi zachytí většina jemného prachu ze slupek.

Když máte mléko hotové, můžete si ho ještě naředit dle požadované potřeby.
Mléko ochutím tak, že do něj rozmixuji banány a trochu citronové šťávy, aby banány tak rychle neztmavly. Je takto velmi jemné a lahodné.

Dále můžete k tomu základu - mléko, banány- přidat třeba maliny, jahody (s jahodami to chutná jako jogurtové mléko), mango, občas syrové kakao či syrovou vanilku, skořici atd. Kromě banány můžete mléko také ochutit medem, či datlemi (nejlépe čerstvými).

V zimě můžete získat jemnou růžovou barvu mléka tím, že do něj rozmixujete předem namočené GOJI.
Stejně tak se může konopné mléko stát základem pro syrovou zeleninovou polévku. Třeba s okurkou, řapíkatým celerem a špenátem. Dochutit citronem, třeba i trochou soli a kořením. Co takhle křen, kopr nebo česnek?


Jak na sladkou pomazánku z konopných semínek?

Hrst neloupaných semínek nechte naklíčit, bude to trvat zhruba 2 - 4 dny. Poté je rozmixujte, přidejte lžičku medu, podle chuti sušené švestky, hrozinky a mletou skořici nebo třtinový cukr. Pro zjemnění můžete přidat lžičku másla nebo tvarohu. Pro zvýraznění chuti konopného semínka zase přidejte pár lžiček konopného oleje. Pomazánku využijete na sladké pečivo nebo při přípravě toustů, záleží jen na vás.




Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/konopi-zabiji-rakovinu
Děkuji za pochopení.


Slané pečení - Pagáčky zelné

25. června 2017 v 21:03 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁČKY ZELNÉ



Suroviny:
300 g hl.mouky
250 g kysaného zelí (vymačkat šťávu, nakrájet)
1 prášek do pečiva
1 tvaroh ve vaničce
1 hera
1 káv.lžička soli
1 vejce na potření
sůl
kmín

Pracovní postup:
Ze surovin utvoříme těsto dáme jej na 2 hod. uležet do ledničky. Pak vyválíme na 1 cm silný plát a vykrajujeme kolečka. Dáme na pečící papír, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a kmínem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 190-200 °C do růžova.

Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:

Děkuji za pochopení.




Slané pečení - Pagáčky bryndzové

25. června 2017 v 20:46 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁČKY BRYNDZOVÉ




Suroviny:
600 g hladké mouky
1 tuk Stela
200 ml smetany na šlehání
100 ml kysané smetany nebo jogurtu
bryndza
sůl
kmín
1 vejce na potření

Kvásek:
1 kostka kvasnic
1/2 KL krystalového cukru
1 dcl vlažného mléka

Pracovní postup:
Z kvásku, mouky, nastrouhaného tuku, smetan, strouhané bryndzy a špetky soli vypracujeme těsto, které ještě necháme 1,5 hodiny vykynout. Následně jej vyválíme na tloušťku 1,5 cm a tvořítkem vykrájíme kolečka. Potřeme rozšlehaným vejcem a pokmínujeme. Položíme na plech na pečící papír. Pečeme v troubě při 180°C cca 15-20 minut. (Do vyhřáté trouby můžeme vložit dolů plech s vodou, aby měly pagáče kůrku.)


Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-bryndzove
Děkuji za pochopení.



Slané pečení - Pagáčky s mandlemi

25. června 2017 v 20:22 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁCKY S MANDLEMI



Suroviny:
300 g hladké mouky
250 ml kysané smetany
1 tuk Stela
sekané mandle
sůl

Pracovní postup:
Všechny ingredience smícháme, vypracujeme těsto, rozválíme, poskládáme a uložíme na 1 hodinu do chladu. Následně těsto opět 2x přeložíme a rozválíme. Tvořítkem vykrájíme kolečka, potřeme je rozšlehaným vejcem a posypeme sekanými mandlemi. Pečeme při 180°C cca 15-20 minut.


Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-s-mandlemi
Děkuji za pochopení.




Slané pečení - Pagáčky italské

25. června 2017 v 20:03 RECEPTY, VAŘENÍ


PAGÁČKY ITALSKÉ



Suroviny:
350 g hladké mouky
1 tuk Stela
1 kysaná smetana
1 prášek do pečiva
šunkový, gothaj či jiný salám
černé či zelené olivy
parmazám či eidam
italské koření
1 vajíčko na potření
sůl

Pracovní postup:
Vypracujeme těsto a necháme v lednici odpočnout 2 hodiny. Následně těsto vyválíme a vykrájíme tvořítkem na cukroví či sklenicí kolečka. Na vymazaný plech poskládáme kolečka potřeme vejcem. Na vrch položíme kolečko salámu. Posypeme strouhaným sýrem a poklademe pokrájennou olivou. Pečeme při teplotě 180°C cca 15-20 minut.


Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-italske
Děkuji za pochopení.


Slané pečení - Pagáčky škvarkové

25. června 2017 v 19:23 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁČKY ŠKVARKOVÉ



Suroviny:
600 g polohrubá mouka
350 ml mléka
1 ks vejce
42 g droždí čerstvé
50 ml oleje
1 PL cukru
sůl
1 KL kmínu
1/2 KL pepře

Ostatní:
350 g vepřové škvarky
1 ks vejce

Pracovní postup:
Vlažné mléko necháme s droždím a špetkou cukru vykysnout v kvásek. Ostatní suroviny vyjma škvarků vložíme do větší misky. Přidáme kvásek a vypracujeme nepříliš tuhé těsto. Po 10 minutách znovu prohněteme. Vlažné škvarky jemně semeleme. Těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm a potřeme mletými škvarky. Následně vykrájíme tvořítkem kolečka. Pečeme při teplotě 180°C cca 15-20 minut.

Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-skvarkove
Děkuji za pochopení.




Slané pečení - Pagáčky s klobáskou

25. června 2017 v 18:57 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁČKY S KLOBÁSKOU




Suroviny:
350 g hladké mouky
1 tuk Stela
1 kysaná smetana
1 prášek do pečiva
1 klobáska nakrájená na tenké kolečka
1 vajíčko na potření
sůl
kmín

Pracovní postup:
Vypracujeme těsto a necháme v lednici odpočnout 2 hodiny. Následně těsto vyválíme a vykrájíme tvořítkem na cukroví či sklenicí kolečka. Na vymazaný plech poskládáme kolečka potřeme vejcem. Na vrch položíme kolečko klobásky. (Můžeme i posypat strouhaným sýrem.) Pečeme při teplotě 180°C cca 15-20 minut.



Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-s-klobaskou
Děkuji za pochopení.


Slané pečení - Pagáčky z nivy

25. června 2017 v 18:39 RECEPTY, VAŘENÍ

PAGÁČKY Z NIVY


Suroviny:
250g nivy
250 g hladké mouky
200 g pravého másla

Pracovní postup:
Nivu nastrouháme, přidáme mouku, máslo a vše dobře promícháme. Vypracujeme hladké těsto, které rozválíme na plát cca 0,5 cm silný. Vykrajujeme kolečka. Pokládáme je na plech vyložený pečícím papírem, pomažeme vajíčkem a pečeme při 170°C cca 15-20 minut.



Článek je možné šířit v nezkrácené, neupravené podobě všude,
vyjma sociální sítě Facebook. Na Facebooku článek nesmí být
kopírován, sdílen či jiným způsobem šířen.
Na Facebook lze sdělit pouze název článku a aktivní link k tomuto článku,
který je uveden níže.
Text i obrázky je možno použít pro nekomerční účely,
pokud bude připojena celá poznámka i s aktivním odkazem:
http://vsehochut-sveta-generator.blog.cz/1706/pagacky-z-nivy
Děkuji za pochopení.